Онлайн магазин за цветя FlowersNet.info :: Торове за цветя
ИЗЛЕЗЕ ВТОРИЯТ БРОЙ НА СПИСАНИЕ FLOWERSNET

ИЗЛЕЗЕ ВТОРИЯТ БРОЙ НА СПИСАНИЕ FLOWERSNET

Публикувано от bimbargo на 15 ноември 2013 г.

Последна промяна на 15 ноември 2013 г.

Здравейте приятели!

Ето, че отново се срещаме! Желанието ни да направим втори брой на списанието беше огромно. По-голямо от него е само нетърпението ни, отново да чуем вашите впечатления за нашата работа. Щом сме попаднали пред погледа ви, то значи растенията заемат не малка част от живота и интересите ви и със сигурност познавате удоволствието да правиш нещата, които харесваш. За нас създаването на това списание е точно такава дейност и поради това темите, които искаме да ви представим са много и разнообразни. Затрудненията ни възникват не в избора им, а в овладяването им в някакви рамки.

Изборът ни на теми за втория брой на Flowersnet списанието се ръководеше от няколко фактора, но най - вече от лятото. Ах, лятото! Време за отпуски, море и планина, но също и време за сватби. Нямаше как да не изберем за основна тема на броя именно едно от най-значимите събития в живота, най-красивия и пищен празник, с които хората отбелязват желанието си да са заедно. Няма по - вдъхновяваща тема и момент от живота ни, който така да зависи от обстановката и най-вече от цветята около нас. Към избора на тази тема ни подтикна и едно събитие, с което Варна се гордее – Гранд Флора. Темата му беше: „Цветята в нашия празник”.

В главната ни тема ще ви покажем как четирима флористи създават неповторимата атмосфера в четири сватби на различни теми. Освен сватбената цветна магия за втория брой на Flowersnet списанието избрахме да ви представим тагетеса. Да, същото онова малко жълто цвете, което бабите ни наричат „камшици” и което се оказа колкото популярно по света, толкова и с много и необичайни приложения. Компания му правят едни малки чаровници - семпервивумите.

И този път четохме книги със съвети за създаване и поддържане на красива градина, направихме поредното си интервю, запознахме се с една софиянка, която обича да рисува по саксиите с цветя и дори празнувахме рожден ден.

Вземете си напитка, настанете се на терасата или в градината и ...

Приятно четене!

Ренета Костадинова
Гл. редактор

Източници

Прочетете още

Етикети

Коментирай статията

Коментари

Няма коментари към тази статия.
Бъдете първият, оставил коментар

Вашият коментар

Абонамент

Ако искате да сте в крак с новостите от света на цветята, изберете от следните възможности:

Намерете ни във Facebook