Онлайн магазин за цветя FlowersNet.info :: Торове за цветя
АГРА 2014

АГРА 2014

Публикувано от bimbargo на 05 януари 2014 г.

Последна промяна на 31 май 2014 г.

Международната селскостопанска изложба АГРА 2014 ще се проведе в дните от 4 до 8 март 2014 г. в Международния панаир Пловдив. От 2012 г. като част от АГРА се обособи специализирана изложба за биологично растениевъдство и животновъдство БИОАГРА.

Международната селскостопанска изложба АГРА 2014 ще привлече българските и чуждестранните компании от сектора на селското стопанство. Най-успешният аграрен форум в Югоизточна Европа е витрина на модерните постижения и компас за актуалните тенденции в сектора.

АГРА 2014 ще свърже науката с производството, както и производителите с потребителите.

Международната селскостопанска изложба е също така място за обмен на специализирана информация. Изложителите и посетителите си тръгват от АГРА, обогатени с идеи и контакти, заредени с много енергия, за да могат да отговорят на предизвикателствата на съвременния световен пазар. Много делови срещи, конференции, семинари и презентации ще съдействат за ефективността на форума.

През 1995 г. АГРА е одобрена от Международната асоциация на изложбената индустрия – UFI, признание за качеството и престижността на изложението.

Източници

Прочетете още

Етикети

Коментирай статията

Коментари

#1 kali (Нерегистриран потребител)

Публикуван на 14 януари 2014 в 18:59

И в кой град ще се проведе, ако може да споменете, защото Югоизточна Европа нищо не ми говори!? Направо тези организатори, които пускат обявите са доста неграмотни хора! Така, както и миналата година не бяха обяснили къде се намира Експо центърът и работното време на "Флората", като че ли хората от провинцията са длъжни да знаят това. Ало, всички сме софиянци, без времето в събота и неделя, когато сме по родните си места извън столицата.

Вашият коментар

Абонамент

Ако искате да сте в крак с новостите от света на цветята, изберете от следните възможности:

Намерете ни във Facebook