Онлайн магазин за цветя FlowersNet.info :: Торове за цветя
ЦВЕТНА ПРОЛЕТ 2014

ЦВЕТНА ПРОЛЕТ 2014

Публикувано от bimbargo на 05 януари 2014 г.

Последна промяна на 24 януари 2015 г.

Специализиранaта изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари ЦВЕТНА ПРОЛЕТ 2014 ще се проведе от 19 до 23 март 2014 г. на територията на Международния панаир Пловдив.

ЦВЕТНА ПРОЛЕТ 2014 ще бъде най-шарената и пъстра част от панаирната програма, събрала на едно място фирмите производители и търговците с широката публика. Тук ще можете да получите ценни съвети от специалистите в бранша за всичко, свързато с отглеждането на цветя в дома и градината.

ЦВЕТНА ПРОЛЕТ 2014 е специализирана изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари. На ЦВЕТНА ПРОЛЕТ изложителите контактуват със специализирана и любителска публика, рекламират продукцията си, споделят идеите си.

На щандовете на изложението ЦВЕТНА ПРОЛЕТ ще можете да намерите голямо разнообразие градински и балконски цветя, стайни растения, храсти и друга декоративна растителност за градината, както и аксесоари за тяхното отглеждане. Също така посетителите ще се информират за новостите в градинарското изкуство. Тук теще  получат безплатни съвети как да се грижат за цветята, какъв посадъчен материал, разсад, семена или луковици да изберат за да се наслаждават на красиви цветя през пролетта и лятото, та чак до есента.

Богатата програма, която съпътства изложбата, захранва с идеи за подходяща цветна декорация на дома или офиса. Направете посещението на изложението ЦВЕТНА ПРОЛЕТ 2014 едно незабравимо преживяване за вас и вашето семейство.

 

Източници

Прочетете още

Етикети

Коментирай статията

Коментари

Няма коментари към тази статия.
Бъдете първият, оставил коментар

Вашият коментар

Абонамент

Ако искате да сте в крак с новостите от света на цветята, изберете от следните възможности:

Намерете ни във Facebook