ФЕСТИВАЛ НА ЗЕЛЕНИТЕ ИДЕИ 2014

ФЕСТИВАЛ НА ЗЕЛЕНИТЕ ИДЕИ 2014

Публикувано от bimbargo на 03 март 2014 г.

Последна промяна на 04 март 2014 г.

от 11 до 13 април 2014 г. в Южен парк, гр. София.

 

Изложението е за декоративни растения, цветя, ландшафтна архитектура, инструменти и машини, съоръжения, градинско оборудване, аксесоари, торове и препарати, поливни системи, градински съдове и др.

 

ЩЕ ИМА И СЪПЪТСТВАЩА ФЕСТИВАЛНА ПРОГРАМА ОТ КОНЦЕРТИ, КОНКУРСИ, ЗЕЛЕНИ РАБОТИЛНИЦИ И ДЕМОНСТРАЦИИ.

 

Изложението ще се проведе под патронажа на кмета на гр. София, г-жа Йорданка Фандъкова. Организатор е Асоциация на производителите на декоративни растения в България (АПДРБ).

 

Основните цели , които се стреми да постигне сдружение АПДРБ чрез реализиране на изложението „Фестивал на зелените идеи“, е подкрепа на българския бизнес, сближаване на бизнеса с образованието, и не на последно място, сближаване на поколенията „ЗА ЕДИН ПО-ЗЕЛЕН СВЯТ“, което е мото за съществуването на сдружение АПДРБ.

 

Изложението ще се проведе под надслов „Човек, Природа, Общество – Устойчиво Развитие“.

 

Участниците в изложението - освен членовете на сдружение АПДРБ, 30-те най-големи фирми производители на декоративни растения в България, ще участват и много производители и търговци, чиито бизнес съпътства бранша, като: производители и търговци на цветя и растения, фирми за проектиране и изпълнение на зелено строителство, за градинско и парково обзавеждане, за архитектурни и художествени изделия и елементи, за инструменти и градинска техника, машини, поливни системи, оранжерии, фирми за препарати за растителна защита, издателства на специализирана литература и др. Изложението е с международно участие.

 

Изложбените зони ще бъдат две – Експозиционна и Търговска.

 

В Експозиционната зона ще се представят продукти, идеи и проекти, чиито материали могат да бъдат договаряни и продавани последния ден и след закриване на събитието.

 

В Търговската зона ще се предостави възможност производители и търговци да предлагат за продан продуктите си през цялото време на изложението.

 

В програмата на изложението е включена и богата съпътстваща програма.

 

Можете да следите актуалната информация за изложението чрез уеб-страницата на асоциацията и на Гриин Фест'2014

 

За контакт:

инж. Галина Илиева

Тел. 0876 993 699

e-mail : office@nurserybg.eu

Източници

Прочетете още

Етикети

Коментирай статията

Коментари

Няма коментари към тази статия.
Бъдете първият, оставил коментар

Вашият коментар

Абонамент

Ако искате да сте в крак с новостите от света на цветята, изберете от следните възможности:

Намерете ни във Facebook