ФЛОРА ЕСЕН 2014

ФЛОРА ЕСЕН 2014

Публикувано от bimbargo на 02 септември 2014 г.

Последна промяна на 03 септември 2015 г.

И тази година ФЛОРА ЕСЕН 2014 ще ни събере в дните от 08 до 12 октомври 2014 г. в НДК в София.

В разгара на есента, когато времето става мрачно и студено, най-известното софийско изложение за цветя ще ни зареди с много свежи идеи за дома, офиса или градината и ще ни предложи интересни решения за проектиране, вътрешно и външно озеленяване.

На изложението ще бъдат представени много фирми от бранша, които предлагат богат избор на цветя, посадъчни материали (луковици, семена за цветя и зеленчуци, билки, разсад за балконски и градински цветя),  екзотични листно-декоративни растения, торове и препарати, тревни смески за градини, паркове и стадиони, керамични, стъклени и пластмасови изделия, аксесоари, сувенири и специализирана литература.

Няма по-хубаво място от това изложение да започнем да правим плановете си за цветните композиции за балкона и градината за следващия сезон. И както казваме винаги – „Може нищо да не купим, но поне ще се видим“. Очакваме ви!

Следете новината за евентуална промяна на мястото и времето на изложението. Ако сте регистриран потребител на сайта, ще бъдете уведомени по мейл.

Източници

Прочетете още

Етикети

Коментирай статията

Коментари

Няма коментари към тази статия.
Бъдете първият, оставил коментар

Вашият коментар

Абонамент

Ако искате да сте в крак с новостите от света на цветята, изберете от следните възможности:

Намерете ни във Facebook