ЦВЕТНА ПРОЛЕТ 2015

ЦВЕТНА ПРОЛЕТ 2015

Публикувано от bimbargo на 24 януари 2015 г.

Последна промяна на 24 януари 2015 г.

Специализиранaта изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари ЦВЕТНА ПРОЛЕТ 2015 ще се проведе от 25 до 29 март 2015 г. на територията на Международния панаир Пловдив.

Изложението ще бъде най-шарената и пъстра част от панаирната програма, като ще събере на едно място фирмите производители и търговците с широката публика. Ще можете да получите  съвети от специалистите в бранша за всичко, свързато с отглеждането на цветя в дома и градината.

ЦВЕТНА ПРОЛЕТ 2015 е специализирана изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари, където изложителите контактуват със специализирана и любителска публика, рекламират продукцията си, споделят идеите си.

На щандовете на изложението ще можете да намерите голямо разнообразие традиционни и екзотични цветя; декоративни храсти, дървесни видове, овошки; семена, разсад, луковици; градински инструменти и оборудване;  препарати за растителна защита и торове; саксии и керамични изделия; аксесоари за цветарството; ръчно изработени изделия от дърво - сувенири, съдове, украса; биопродукти; аксесоари  за дома; специализирани издания. Също така посетителите ще се информират за новостите в градинарското изкуство. Тук те ще  получат безплатни съвети как да се грижат за цветята, какъв посадъчен материал, разсад, семена или луковици да изберат за да се наслаждават на красиви цветя през пролетта и лятото, та чак до есента.

Богатата програма, която съпътства изложбата, захранва с идеи за подходяща цветна декорация на дома или офиса. Направете посещението на изложението ЦВЕТНА ПРОЛЕТ 2015 едно незабравимо преживяване за вас и вашето семейство.

Източници

Етикети

Коментирай статията

Коментари

Няма коментари към тази статия.
Бъдете първият, оставил коментар

Вашият коментар

Абонамент

Ако искате да сте в крак с новостите от света на цветята, изберете от следните възможности:

Намерете ни във Facebook