Онлайн магазин за цветя FlowersNet.info :: Торове за цветя
ФЛОРА ЕСЕН 2015

ФЛОРА ЕСЕН 2015

Публикувано от bimbargo на 03 септември 2015 г.

Последна промяна на 03 септември 2015 г.

И тази година ФЛОРА ЕСЕН 2015 ще ни събере в дните от 07 до 11 октомври 2015 г. в НДК в София.
 
В разгара на есента, когато зимата започва да тропа на вратата, най-посещаваното софийско изложение за цветя и градини ще ни зареди с много и разнообразни идеи за дома, градината или офиса и ще ни предложи професионални решения за проектиране, вътрешно и външно озеленяване.
 
На изложението ще бъдат представени фирми от бранша, които предлагат богат избор на цветя, посадъчни материали (луковици, семена за цветя и зеленчуци, билки, разсад за балконски и градински цветя),  екзотични листно-декоративни растения, торове и препарати, тревни смески за градини, паркове и стадиони, керамични, стъклени и пластмасови изделия, аксесоари, сувенири и специализирана литература.
 
Изложението ФЛОРА ЕСЕН 2015 ще бъде едно добро място да започнем да правим плановете си за цветните композиции за балкона и градината за следващия сезон, както и да се снабдим с есенни луковици за пролетен цъфтеж – фрезии, лилиуми, лалета, зюмбюли, кокичета и много други. И както винаги сме казвали – „Може нищо да не купим, но поне ще се видим“. Очакваме ви!

Източници

Етикети

Коментирай статията

Коментари

Няма коментари към тази статия.
Бъдете първият, оставил коментар

Вашият коментар

Абонамент

Ако искате да сте в крак с новостите от света на цветята, изберете от следните възможности:

Намерете ни във Facebook