Онлайн магазин за цветя FlowersNet.info :: Торове за цветя
ЦВЕТНА ПРОЛЕТ 2016

ЦВЕТНА ПРОЛЕТ 2016

Публикувано от bimbargo на 24 март 2016 г.

Последна промяна на 24 март 2016 г.

Дизайнът на градината е акцент на изложението „Цветна пролет 2016“, което ще се проведе от 30 март до 3 април 2016 г. в Международен панаир Пловдив. Фирмите, предлагащи обзавеждане и аксесоари за минипарковете край дома, вилата и хотела, са два пъти повече в сравнение с предишното издание.  
 
Новата мода изисква артистична декорация в зелените пространства, съчетаване на природата и приложното изкуство, обясняват експерти. Това е причината да се търсят ръчно изработени предмети за украса на градината, както и по-атрактивни видове цветя, декоративни храсти и дръвчета. 
 
В синхрон с актуалната тенденция участниците в  „Цветна пролет 2016“ предлагат широк спектър от такива изделия – саксии, керамика, дърворезба, малки пластики. През последните години изложението разшири своя обхват с  браншове, свързани с интериорния и екстериорния дизайн. Традиционен участник е Регионалната занаятчийската камара в Пловдив, която и сега се представя с голяма експозиция от предмети на приложното изкуство. Двойно повече в сравнение с миналата година са  майсторите занаятчии, изработващи сувенири, съдове и украса от дърво, керамика и метал. 
 
Наред с тях посетителите ще видят  традиционни и екзотични цветя, храсти, овошки, семена, разсад и луковици, препарати за растителна защита и торове, градински инструменти и оборудване. Близо 50 производители и търговци участват в „Цветна пролет 2016“. 
 
Специализираната изложба  за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари е предпочитана от професионалисти и любители заради новостите, които предлага. Те присъстват и на тазгодишното издание. Посетителите ще могат да се запознаят с модерните тенденции във флористиката, с идеи за интересни акценти в озеленяването и за създаване на екоатмосфера в интериора.
 
„Цветна пролет“, една от най-красивите изложби в календара на Международен панаир Пловдив. Тя отново  е част от  Дните на семейството, свободното време, хобито и модата, които ще продължат до 3 април. Те включват още:  Международна изложба „Природа, Лов, Риболов“ и Изложба на общините, започващи също на 30 март,  Европейски панаир на предприятия и кооперации от социалната икономика (от 31 март), Италиански фестивал на красотата и прическата (от 1 април), международни киноложки  изложби (от 2 април). Очакват се над 20 000  посетители заради комбинацията от бизнес и атракции, насочени към широк кръг специалисти и масова публика.

Цветна пролет 2016

Източници

Етикети

Коментирай статията

Коментари

Няма коментари към тази статия.
Бъдете първият, оставил коментар

Вашият коментар

Абонамент

Ако искате да сте в крак с новостите от света на цветята, изберете от следните възможности:

Намерете ни във Facebook