ФЛОРА ПРОЛЕТ 2017

ФЛОРА ПРОЛЕТ 2017

Публикувано от bimbargo на 17 декември 2016 г.

Последна промяна на 08 февруари 2017 г.

ФЛОРА ПРОЛЕТ е едно от емблематичните изложения в началото на пролетта. Софийската пролетна флора е място, което ще Ви вдъхнови с много идеи за вашия дом, офис и градина и ще ви предложи оригинални решения за вътрешно и външно озеленяване и дизайн.
 
Изложението ФЛОРА ПРОЛЕТ 2017 ще се проведе от 15 до 19 март 2017 г. в София в НДК.
 
Пролетната флора е най-голямото изложение в София за цветята за дома и градината. На изложението си дават среща фирмите от бранша, предлагащи богат избор на цветя, посадъчен материал (семена за цветя и зеленчуци, луковици, подправки и билки, разсади за балконски и градински цветя), листно - декоративни стайни растения, тревни смески, керамични, стъклени и пластмасови изделия, поливни системи, аксесоари и сувенири, както и много специализирана литература със съвети за отглеждането на цветя за дома, градината и офиса.
 
Изложението ФЛОРА ПРОЛЕТ е и прекрасен повод ние, приятелите на цветята да се видим, да обменим идеи за предстоящия сезон.
 
Може и нищо да не купим, но поне ще се видим! :)

ФЛОРА ПРОЛЕТ 2017

Източници

Етикети

Коментирай статията

Коментари

#1 sunshine_rd (Регистриран потребител)

Публикуван на 15 януари 2017 в 11:39

Много съм разочарована от последните 2-3 г. от Флора в НДК. Изложенията на Флора във Варна и Пловдив са много по-добри. Участват доста фирми вносители и производители на цветя. В София все по-малко и по-малко фирми участват в изложението. Не предлагат атрактивни цветя.... Понякога се чудя защо ходя, само губене на време. :( Дано тази година изложението в София да бъде с повече участници с интересни цветни предложения.

#2 bimbargo (Администратор)

Публикуван на 15 януари 2017 в 19:46

Има нещо вярно. Най-малкото е добър повод да се видите със съмишленици и приятели. ФЛОРА беше наистина добро изложение преди години и там се намираха интересни неща. Дано тази година да е нещо по-различно и добро.

#3 амфибиозо (Регистриран потребител)

Публикуван на 10 февруари 2017 в 14:31

Според мен отдръпването на участници от изложението "Флора" се дължи на необоснавиния висок наем на изложбена площ из фоаетата на НДК. Град като София с 2 000 000 жители не заслужава такова лошо стопанисване и ръководене на НДК!

Вашият коментар

Абонамент

Ако искате да сте в крак с новостите от света на цветята, изберете от следните възможности:

Намерете ни във Facebook