Онлайн магазин за цветя FlowersNet.info :: Торове за цветя
ФЛОРА ЕСЕН 2009

ФЛОРА ЕСЕН 2009

Публикувано от bimbargo на 30 ноември -1 г.

Последна промяна на 03 септември 2015 г.

И тази есен Националният дворец на културата ще се превърне в цветна есенна градина, за да ни събере на единственото изложение за цветя в столицата – ФЛОРА ЕСЕН 2009.

Идеята на изложението е да създаде есенно настроение и да даде нови идеи за оформянето на дома и градината. Големите градински центрове ще предоставят на посетителите уникалната възможност да видят начина, по който те създават красота и ще позволят на любителите да се докоснат до нея.

Специалистите в областта на цветарството и градинарството и тази година ще отрупат щандовете си с богат асортимент от градински и балконски цветя, стайни листно - декоративни растения, орхидеи и бромелии, кактуси и сукуленти, бонсаи, както и много посадъчен материал и най-вече характерните за сезона луковици.

Освен цветя, посетителите ще могат да намерят и тревни смески, торове и препарати за растителна защита, саксии и сандъчета от пластмаса и керамика, сувенири, специализирана литература, както и много други артикули, свързани с цветарството и градинарството.

Както всяка година изложението ФЛОРА ЕСЕН 2009 е прекрасен повод за много срещи на любителите на цветя и най-вече на потребителите на FlowersNet.info. Надяваме се и Вие да споделите с нас магията на цветята и ФЛОРА ЕСЕН 2009 е страхотен повод за това. Организатор на изложението е Юпи Експо ЕООД

Източници

Етикети

Коментирай статията

Коментари

Няма коментари към тази статия.
Бъдете първият, оставил коментар

Вашият коментар

Абонамент

Ако искате да сте в крак с новостите от света на цветята, изберете от следните възможности:

Намерете ни във Facebook