ФЛОРА ЕСЕН 2012

ФЛОРА ЕСЕН 2012

Публикувано от bimbargo на 25 февруари 2013 г.

Последна промяна на 03 септември 2015 г.

За пореден път специализираната изложба ФЛОРА ЕСЕН 2012 ще събере в дните от 17 до 21 октомври 2012г. в Интер Експо Център стотици почитатели на цветята.

Във вихъра на есента, изложението ФЛОРА ЕСЕН 2012 ще ви зареди с идеи за освежаване на вашия дом, офис или градина и ще ви предложи интересни решения за проектиране, вътрешно и външно озеленяване.

Традиционно на ФЛОРА ЕСЕН 2012 ще бъдат представени фирми от цветопроизводството и градинарството, които предлагат богат избор на цветя, посадъчен материал (луковици, семена за цветя и зеленчуци, билки, разсад за балконски и градински цветя),  често срещани или екзотични листно-декоративни растения, тревни смески за затревяване на градини, паркове и стадиони, керамични, стъклени и пластмасови изделия, аксесоари, сувенири и специализирана литература.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Ако сте попаднали на информация, че ФЛОРА ЕСЕН 2012 ще се проведе от 28 септември до 2 октомври 2012г. в Националния дворец на културата, имайте предвид, че това се дължи на копиране от въпросните сайтове на новината от миналата година за ФЛОРА ЕСЕН 2011 от нашия сайт, като е сменена само годината. Все пак когато се копира от някъде, би било добре и да се мисли, колеги!

Източници

Прочетете още

Етикети

Коментирай статията

Коментари

Няма коментари към тази статия.
Бъдете първият, оставил коментар

Вашият коментар

Абонамент

Ако искате да сте в крак с новостите от света на цветята, изберете от следните възможности:

Намерете ни във Facebook