ЦВЕТНА ЕСЕН 2012

ЦВЕТНА ЕСЕН 2012

Публикувано от bimbargo на 25 февруари 2013 г.

Последна промяна на 15 октомври 2015 г.

От 24 до 28 октомври 2012г. в Пловдив ще се проведе утвърдилото се за всички любители на цветя и градини изложение ЦВЕТНА ЕСЕН 2012.

Това е най-шарената и пъстра част от панаирната програма, събрала на едно място фирмите производители и търговците с широката публика. Ще можете да получите ценни съвети от специалистите в бранша за всичко, свързато с отглеждането на цветя в дома и градината.

На щандовете на изложението ЦВЕТНА ЕСЕН 2012 ще можете да намерите голямо разнообразие градински и балконски цветя, стайни растения, луковици за есенно садене, храсти и друга декоративна растителност за градината, както и аксесоари за тяхното отглеждане.

Направете посещението на изложението ЦВЕТНА ЕСЕН 2012 едно незабравимо преживяване за вас и вашето семейство.

Любителите на автомобилизма ще могат да видят зрелищно състезание на писта, с което ще стартира и ще завърши рали „Хеброс“ на 26 и 27 октомври, парад на ретро автомобили и радио управляеми модели на коли. До края на седмицата в Международен панаир Пловдив предстои истински празник, посветен на семейството и свободното време. Посетители от всички възрасти ще видят интересни неща и ще се забавляват с различни атракции и шоу програми.

Източници

Прочетете още

Етикети

Коментирай статията

Коментари

Няма коментари към тази статия.
Бъдете първият, оставил коментар

Вашият коментар

Абонамент

Ако искате да сте в крак с новостите от света на цветята, изберете от следните възможности:

Намерете ни във Facebook