ФЛОРА БУРГАС 2013

ФЛОРА БУРГАС 2013

Публикувано от bimbargo на 15 април 2013 г.

Последна промяна на 15 април 2013 г.

ФЛОРА БУРГАС 2013 ще отвори врати за своите посетители от 30 април до 7 май 2013г. Мотото на тазгодишното юбилейно 30-то издание на ФЛОРА БУРГАС 2013 е "Природа - Човек - Хармония" и се провежда под патронажа на кмета на Бургас. 

На изложението ще бъдат представени цветни аранжировки, градински и балконски цветя, листно - декоративни растения, посадъчен материал, елементи за ландшафтната архитектура, градинска техника и много други от страната и чужбина.

Целта на това превърнало се емблематично изложение е да запознае специалистите и любителите с най-новите постижения и тенденции в производство на цветя и декоративни растения, паркоустройството, озеленяването, опасването на природата, благоустройството на градската среда и др.

Сред новостите на ФЛОРА БУРГАС 2013 е изцяло нова колекция холандски лалета, които ще бъдат представени на ценителите на тези красиви пролетни цветя. Колекцията се обновява ежегодно и тази година отново ще изненада почитателите на лалета с феерия от цветове.

Не пропускайте да се насладите на изобилието от цветове на най-голямото изложение за цветя и градини в България. ФЛОРА БУРГАС 2013 ви очаква.

Източници

Етикети

Коментирай статията

Коментари

Няма коментари към тази статия.
Бъдете първият, оставил коментар

Вашият коментар

Абонамент

Ако искате да сте в крак с новостите от света на цветята, изберете от следните възможности:

Намерете ни във Facebook