Онлайн магазин за цветя FlowersNet.info :: Торове за цветя
Списание FlowersNet.info

Списание FlowersNet.info

Публикувано от bimbargo на 03 май 2013 г.

Последна промяна на 03 май 2013 г.

Скъпи приятели,

Пред вас е първият и донякъде експериментален брой на списанието Flowersnet. От тук нататък вашите реакции и нашият ентусиазъм ще очертаят бъдещето на следващите броеве. Идеята за списанието и неговото осъществяване са пряко свързани с най-големият сайт за цветята и отглеждането им Flowersnet.info.
Както всички потребители на сайта и форумите към него,така и ние, скромните автори на това списание, сме изпълнили домовете, дните, а често и сънищата си с цветя. Или с растения, като цяло. Защото стремежите ни далеч не стигат до китката в саксия на прозореца. Съвсем не. С всяко новопридобито стръкче, с всяка прочетена информация, намеренията и желанията ни вървят нагоре и на широко. В мечтите си създаваме градини и отглеждаме редки и екзотични екземпляри.

За това и желанието ни беше в списанието да погледнем на растенията от различни страни. Темите за отглеждането на цветя ще са най-малко застъпени, a за сметка на тях искаме да предложим на вниманието ви теми за създаването на градини, за интериора в тях, за аранжирането на цветя и за ролята им в празниците ни. Искаме да говорим за събитията, свързани с цветята, колкото и малко да са и за литературата, която можете да намерите на книжния пазар. Ще ви разкажем как се справят с всекидневните си предизвикателства българските флористи и каква е историята и настоящата реалност на ботаническите градини в страната ни и по света. Въобще, ще си говорим за цветя!

Преди всичко, обаче, желанието ни е всеки, който “разлисти” списанието да прекара приятни минути с него и да намери нещо за себе си в информацията, която е събрана там.

Ренета Костадинова
Гл. редактор

Източници

Прочетете още

Етикети

Коментирай статията

Коментари

#1 Kamidino (Регистриран потребител)

Публикуван на 03 май 2013 в 12:15

Успех! Идеята е страхотна, а и доста добре е изпълнена!

#2 Ордонез (Регистриран потребител)

Публикуван на 11 юни 2013 в 21:38

Изчетох го на един дъх , забавно е, ако имате нужда от помощ свиркайте :) .

Вашият коментар

Абонамент

Ако искате да сте в крак с новостите от света на цветята, изберете от следните възможности:

Намерете ни във Facebook