ЦВЕТНА ЕСЕН 2013

ЦВЕТНА ЕСЕН 2013

Публикувано от bimbargo на 28 август 2013 г.

Последна промяна на 15 октомври 2015 г.

Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари ще се проведе от 23 до 27 октомври 2013 г. в Международен панаир Пловдив. Участниците в изложението „Цветна есен 2013“ ще демонстрират модните тенденции в зелената украса на дома, офиса и вилата. Част от експозициите са посветени на ландшафта и неговото аранжиране.

Любителите на градинарството отново ще открият различни видове растения, декоративни храсти, овошки, разсад, семена, торове, инструменти. Собствениците на хотели, къщи за гости и заведения ще намерят идеи за оформяне на открити площи и различни видове помещения с елементи от живата природа и арт предмети. Ще бъдат показани  керамични изделия, произведения на занаятчийското изкуство, фонтани и чешми.

Богат асортимент от ръчно рисувани керамични саксии, кашпи, пластмасови саксии, градинско обзавеждане е подготвила „Медика груп“. За изпълнението на ландшафтни проекти служи оборудването, предлагано от „Ротатекс“. Цветният център е представител на испанската марка за  градински  инструменти и принадлежности Bellota Herramientas и на гръцката фирма  Vitex, производител на  бои за специално предназначение, с които може да се оцвети бетон или да се получи ефект на ковано желязо.

ЦВЕТНА ЕСЕН 2013

Новост на „Цветна есен 2013“ са опаковките. Луксозни варианти за поднасяне на цветя и подаръци представя  „Итали лукс пак“, дистрибутор  на PNP Plast, Италия, която е лидер в тази област.

Атрактивната и красива изложба “Цветна есен“ се допълва от серията пощенски марки на тема “Флора – орхидеи”. Тя ще бъде валидирана  в рамките на Панаира на колекционерите „Булколекто 2013“, който започва на 25 октомври.

Двете прояви са част от Дните на дома, хобито и модата, станали традиционни в календара на Международен панаир Пловдив. Тази година изложенията продължават до 27 октомври 2013 г..

Италианският фестивал на красотата и прическата, който ще бъде открит на 25 октомври 2013 г., демонстрира новите тенденции във фризьорството, козметиката, грима и парфюмерията.

На 26 октомври 2013 г. са финалите на Световната киноложка купа за титлите C.A.C.I.B. На следващия ден ще бъдат отличени най-добрите представители на българските породи кучета, които ще се борят за титлите C.A.C.  Двете киноложки изложби се организират съвместно от Международен панаир Пловдив и Българския републикански киноложки съюз.

Източници

Прочетете още

Етикети

Коментирай статията

Коментари

Няма коментари към тази статия.
Бъдете първият, оставил коментар

Вашият коментар

Абонамент

Ако искате да сте в крак с новостите от света на цветята, изберете от следните възможности:

Намерете ни във Facebook