Онлайн магазин за цветя FlowersNet.info :: Торове за цветя
ЦВЕТНА ЕСЕН 2013

ЦВЕТНА ЕСЕН 2013

Публикувано от bimbargo на 28 август 2013 г.

Последна промяна на 15 октомври 2015 г.

Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари ще се проведе от 23 до 27 октомври 2013 г. в Международен панаир Пловдив. Участниците в изложението „Цветна есен 2013“ ще демонстрират модните тенденции в зелената украса на дома, офиса и вилата. Част от експозициите са посветени на ландшафта и неговото аранжиране.

Любителите на градинарството отново ще открият различни видове растения, декоративни храсти, овошки, разсад, семена, торове, инструменти. Собствениците на хотели, къщи за гости и заведения ще намерят идеи за оформяне на открити площи и различни видове помещения с елементи от живата природа и арт предмети. Ще бъдат показани  керамични изделия, произведения на занаятчийското изкуство, фонтани и чешми.

Богат асортимент от ръчно рисувани керамични саксии, кашпи, пластмасови саксии, градинско обзавеждане е подготвила „Медика груп“. За изпълнението на ландшафтни проекти служи оборудването, предлагано от „Ротатекс“. Цветният център е представител на испанската марка за  градински  инструменти и принадлежности Bellota Herramientas и на гръцката фирма  Vitex, производител на  бои за специално предназначение, с които може да се оцвети бетон или да се получи ефект на ковано желязо.

ЦВЕТНА ЕСЕН 2013

Новост на „Цветна есен 2013“ са опаковките. Луксозни варианти за поднасяне на цветя и подаръци представя  „Итали лукс пак“, дистрибутор  на PNP Plast, Италия, която е лидер в тази област.

Атрактивната и красива изложба “Цветна есен“ се допълва от серията пощенски марки на тема “Флора – орхидеи”. Тя ще бъде валидирана  в рамките на Панаира на колекционерите „Булколекто 2013“, който започва на 25 октомври.

Двете прояви са част от Дните на дома, хобито и модата, станали традиционни в календара на Международен панаир Пловдив. Тази година изложенията продължават до 27 октомври 2013 г..

Италианският фестивал на красотата и прическата, който ще бъде открит на 25 октомври 2013 г., демонстрира новите тенденции във фризьорството, козметиката, грима и парфюмерията.

На 26 октомври 2013 г. са финалите на Световната киноложка купа за титлите C.A.C.I.B. На следващия ден ще бъдат отличени най-добрите представители на българските породи кучета, които ще се борят за титлите C.A.C.  Двете киноложки изложби се организират съвместно от Международен панаир Пловдив и Българския републикански киноложки съюз.

Източници

Прочетете още

Етикети

Коментирай статията

Коментари

Няма коментари към тази статия.
Бъдете първият, оставил коментар

Вашият коментар

Абонамент

Ако искате да сте в крак с новостите от света на цветята, изберете от следните възможности:

Намерете ни във Facebook